培训

网校

教材

题库

您现在的位置:广州成考网>备考资料>高升专试题>2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案14

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案14

时间:2020年01月06日 广州成考网,专注成人高考

导读:成人高考英语是相对于高起专考生比较重要的得分科目。为方便考生,广州成考网的小编整理了成人高考英语复习模拟试题,以下是“2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案14”,希望对大家有用!

1. Is this the key the door?

A. of

B. to

C. for

D. from

2. There a table tennis match sometime next week, isn’t there?

A. is going to be

B. is going to have

C. will have

D. will be

3. She told her daughter in the street any more.

A. to not play

B. not to play

C. don’t play

D. not play

4. “What’s on the desk?” “________ some glasses.”

A. It is

B. There is

C. They are

D. There are

5. You can have fish meat, but you can’t have .

A. neither…nor…both

B. both…and…neither

C. either…or…both

D. either…or…neither

6. There’s not work to do. I can leave soon.

A. many

B. a

C. little

D. much

7. The box on the desk is made wood.

A. of

B. from

C. in

D. out

8. You can’t go into the room because it yet.

A. isn’t cleaned

B. not cleaned

C. hasn’t been cleaned

D. won’t be cleaned

9. She has lunch at home on Sundays.

A. don’t

B. hardly

C. doesn’t

D. not

10. What’s wrong this machine? It doesn’t work.

A. on

B. at

C. of

D. with

11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

14. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

15. The water steam when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

16. Of all the actresses, she speaks English __________.

A. the most fluent

B. most fluently

C. better

D. the most beautiful

17. Mary and Bob _______ married on 9th April, 2009. They in love for a long time.

A. get…are

B. got…have been

C. have got…were

D. got…were

18. The girl wanted her brother to turn off the TV set.

A. afraid

B. frightened

C. frightening

D. frighten

19. The doctor on the boy as soon as he there.

A. operates…gets

B. operates…will get

C. will operate... gets

D. will operate…get

20. The _______ soldier was sent to the field hospital.

A. hurt

B. wounded

C. hurted

D. Harmed

21. The noise of the birds broke the morning’s _________.

A. peace

B. piece

C. place

D. quiet

22. We went on with our work without a _______.

A. stopping

B. break

C. relax

D. hobby

23. Go _________. We will help you.

A. ahead

B. on with

C. over

D. about

24. This English paper is ________ once a week.

A. public

B. put

C. published

D. set

25. Don’t worry about me. I’ll be back ________.

A. before long

B. long before

C. for a short time

D. just now

26. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

27. You’re _______ late. The manager has already come.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

28. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

29. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

30. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

31. I’ll finish this work a week.

A. in

B. after

C. before

D. on

32. Neither of the twins clever, I’m afraid.

A. aren’t

B. are

C. isn’t

D. is

33. The ice is too thin for you to .

A. walk

B. walking

C. walk on it

D. walk on

34. I’ll give it to her as soon as she back .

A. come

B. came

C. will come

D. comes

35. We all carefully but we nothing.

A. listened…listened to

B. heard…heard

C. listened…heard

D. heard…listened to

2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案14参考答案

1.B

2.A

3.B

4.D

5.C

6.D

7.A

8.C

9.B

10.D

11.B

12.B

13.D

14.D

15.D

16.B

17.B

18.B

19.C

20.B

21.A

22.B

23.A

24.C

25.A

26.C

27.C

28.B

29.D

30.C

31.A

32.D

33.D

34.D

35.C

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案13

下一篇:没有了

我来说两句

已有0条评论

加微信,及时获取成考资讯

成考网微信二维码
中山大学成人高考培训班2

资讯排行

  • 热点
  • 推荐
  • 最新
  1. 1

    2018年成考报考时间以及注意事项

  2. 2

    成考专升本考上后还要读几年?

  3. 3

    2018年取消专升本

  4. 4

    2017年广州暨南大学有自主招生吗?

  5. 5

    2016年全国成人高校招生统一考试时间表

  6. 6

    2019年应该这样了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要读几年毕业?

  8. 8

    广东省2016年各类成人高校招生录取最低控制分数线

  9. 9

    2018年专升本改革

  10. 10

    广东省2015年各类成人高校招生录取最低控制分数线

2020年成人高考教材资料

快速链接

关于我们|收藏本站|历史版本|投诉建议|联系我们|帮助中心|手机版| 分享到:

Copyright © 2006-2020 广州成考网 广州成考网络科技有限公司 版权所有

未经gzck.com.cn 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09002093号-3

广州市海珠区昌岗东路271号(广州市纺织服装研究所)六楼全层 电话:13512711330

网上报警 安全联盟官网验证

粤公网安备 44010502000635号

电话咨询

13512711330

教材购买

钟老师

13602489835