培训

网校

教材

题库

您现在的位置:广州成考网>备考资料>专升本试题>2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8

2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8

时间:2020年01月13日 广州成考网,专注成人高考

导读:成人高考英语是相对于专升本考生比较重要的科目。为方便考生,广州成考网的小编整理了成人高考专升本《英语》模拟试题,以下是“2020年成人高考专升本《英语》模拟试题8”,希望对大家有用!

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A. free

B. suitable

C. available

D. ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English. So he can communicate with Chinese students and English students.

A. neither…nor

B. either…or

C. not only…but also

D. either…nor

答案:C

3、This is _______pen. _______ is over there.

A. your, Mine

B. yours, My

C. mine , Yours

D. your, My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A. in ... to

B. of ... to

C. in ... in

D. of ... in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A. on the demand

B. on demand

C. in the demand

D. in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A. reservation

B. decision

C. mind

D. reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______, It’s no trouble.

A. however

B. but

C. anyway

D. always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A. in charge of

B. charge of

C. take charge of

D. in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post .

A. registered

B. registering

C. recommends

D. recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A. detailed

B. delighted

C. delicious

D. decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A. library

B. lab

C. bookshop

D. canteen

答案:D。

12、These students have little ______for how others look at them.

A. thinking

B. thought

C. concern

D. consideration

答案:C。

13、Mr. Liu works with a travel agency as a ______.

A. tourist guide

B. tour guide

C. travel guide

D. trip guide

答案:B。

14、I was ________in a small countryside in China.

A. brought up

B. bring up

C. raised up

D. raise up

答案:A。

15、The dress is so beautiful; Can I ________?

A. try it on

B. try on it

C. try them on

D. try on them

答案:A。

16、They sold the old furniture to make ________ for the new.

A. a room

B. a space

C. room

D. space

答案:C。

17、We______ quite a lot of English this term. We _______a bit every day.

A. have learned ; learn

B. learned; have learned

C. learned; learned

D. learned; learning

答案:A。

18、This silk scarf will __________ me ________China.

A. remind; of

B. remember; to

C. reminding; of

D. remembering ; to

答案:A。

19、_____nice the weather it is!

A. What a

B. How a

C. What

D. How

答案:D。

20、We cannot judge a person only by his_______ conditions.

A. economical

B. economics

C. economic

D. economy

答案:C。

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考专升本《英语》模拟试题7

下一篇:没有了

我来说两句

已有0条评论

加微信,及时获取成考资讯

成考网微信二维码
中山大学成人高考培训班2

资讯排行

  • 热点
  • 推荐
  • 最新
  1. 1

    2018年成考报考时间以及注意事项

  2. 2

    成考专升本考上后还要读几年?

  3. 3

    2018年取消专升本

  4. 4

    2017年广州暨南大学有自主招生吗?

  5. 5

    2016年全国成人高校招生统一考试时间表

  6. 6

    2019年应该这样了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要读几年毕业?

  8. 8

    广东省2016年各类成人高校招生录取最低控制分数线

  9. 9

    2018年专升本改革

  10. 10

    广东省2015年各类成人高校招生录取最低控制分数线

2020年成人高考教材资料

快速链接

关于我们|收藏本站|历史版本|投诉建议|联系我们|帮助中心|手机版| 分享到:

Copyright © 2006-2020 广州成考网 广州成考网络科技有限公司 版权所有

未经gzck.com.cn 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09002093号-3

广州市海珠区昌岗东路271号(广州市纺织服装研究所)六楼全层 电话:13512711330

网上报警 安全联盟官网验证

粤公网安备 44010502000635号

电话咨询

13512711330

教材购买

钟老师

13602489835