培训

网校

教材

题库

您现在的位置:广州成考网>备考资料>专升本试题>2020年成人高考专升本《英语》模拟试题17

2020年成人高考专升本《英语》模拟试题17

时间:2020年02月25日 广州成考网,专注成人高考

导读:成人高考英语是相对于专升本考生比较重要的科目。为方便考生,广州成考网的小编整理了成人高考专升本《英语》模拟试题,以下是“2020年成人高考专升本《英语》模拟试题17”,希望对大家有用!

Passage ?

We found that bar at last. I didn't have to ask again, for there it was in big red neon letters over the window—Star Bar. There were some iron tables outside with plastic chairs around them. A few people sat listlessly around, looking at a portable television set that someone had brought out of the bar. They were allin thin summer dresses or short?sleeved shirts; even at that late hour it was stifling. Two thin dogs lay under one of the tables with their tonguesout, and some of the women were fanning themselves unenthusiastically(无精打彩的) with magaines.

?“He's not here," I said, after a quick look around. The television was blaringout an advertisement for a detergent(洗衣粉), and the people sitting round had their eyes glued to the picture of a woman proudly showing how white her husband's underwear was after having been washed. They took no notice of us at all.

“Well, what did you expect?" replied Fergus, yawning. “It's only half past nine, and he said he would be here at nine. You ought to know Craig by this time. He'll turn up sometime after ten."

1.The writer and his friend—— ?

A.had never been to that bar before?

B.did not know if they had come to the right place

C.asked somebody the name of the bar?

D.had little difficulty in finding the bar?

2.What does the underlined word “stifling" (paragraph 1) probably mean?A.Disappearing gradually.

B.Giving out into the air.

C.Hot and breathless.

D.Pleasing and comfortable.?

3.The people outside the bar———— ?

A.were very interested in the television program

B.were chatting with a saleswoman

C.had no particular interest in anything?

D.were very uncomfortable?

4.Fergus was not surprised that Craig was not there, because he knew that———— ?

A.Craig intended to come later

B.they had mistaken the time

C.Craig had been delayed

D.Craig was always late?

Passage ?

Does your cordless phone crackle(噼啪响),fade,or go dead when you move onlya few feet from the base? If so,we recommend that you try a Techtalk cordlessphone.

Techtalk cordless phones are the only ones with the patented Cellular 6 technology.The result is a phone with excellent clarity,range,and security.

Clarity:It's essential that you communicate efficiently and effectively.No static(静电),echo,or crackling will ever interfere(干扰) with your conversations on a Techtalkphone.

Range:Techtalk provides up to four times the range of an ordinary cordless phone.It will go anywhere you need it throughout your home,in your yard,even around the block.

Security:Some cordless phones allow other cordless phone users to overhear(偷听) your conversations.Not Techtalk.We guarantee(保证)complete privacy whenever you talk to your friends,family,or business associates.

You decide an ordinary cordless phone or Techtalk? Visit your favorite electronics store this month and take a Techtalk home for a 30?day trial.If you don't agree that it's superior to all other cordless phones,return it for a full refund.

1.This passage is——

A.a newspaper article

B.an advertisement

C.a letter

D.ascientific introduction

2.What is Techtalk?

A.A kind of cordless phones.?

B.A company that used cordless phones.

C.A new technology that reduces static.?

D.A mobile phone with the patented Cellular 6 technology.

3.This month,you can——.

A.get a reduced price on a Techtalk?

B.try a Techtalk at home

C.get any cordless phone which you like?

D.exchange a Techtalk phone for an ordinary phone

4.The word“refund"in the last paragraph means——

A.rediscovery

B.being free of charge?

C.repaymentD.a person who will pay back your money

Passage ?

Read the following advertisement and answer the questions below according to thetable.

SECRETARY TV

Major network looking for secretary/gal/guy.Friday to work on various temporary assignments.Work 1,2,3,4,or 5 days a week.Mr Newcomb 889-0030

SECRETARY P/T.

steno,type,hrs,Mon?Fri,10-1 and/or Mon.Wed & Fri:2∶30-7.Tues:2∶30-5.Midtown office.355-5743 aft 7 pm.

SECRETARY?QUEENS?

Good skills,General insurance agency.Richmond Hill area.849—87603

SECRETARY?

Small midtown law firm.Excel skills,no legal exp req'd.755?20404,

SECRETARY?

Fastmoving ad agency needs bright, energetic,good typist for various responsibilities.684----2500

(p/t=part time;stenographer速记员;exp=experienced;req'd.=required)?

1.If you want to get a position of a secretary as a part?time job,please dial the number.———?

A.355?5743B.849?8760C.755?2040D.684?2500?

2.If you want to get a job as a secretary in the small midtown law film,————A.you must have very good skills and legal experienced?

B.it is necessary for you to have legal experienced?

C.you must have very good skills ,but you don't have to be experienced in law?

D.you must have excellent skills or good experienced in law?

3.We cannot find any information about——in each unit's advertisementA.the title of position B.the way of contact(联系)?

C.salaryD.qualifications of candidates(应聘者的资格)?

2020年成人高考专升本《英语》模拟试题17参考答案

Passage

1.这是一道细节题。前两句话让我们知道:“我们最后找到了那家酒吧。我不用再问,因为在窗户上就有大大的红色的霓虹灯拼出的字母—Star Bar",很明显,他们知道酒吧的名字,但以前没去过。答案为A。?

2.酒吧外的那些人都穿着薄薄的夏季衣服,由此可知那时肯定又闷又热。答案为C。?

3.仔细阅读文章,可知他们那些人正在看一个洗衣粉广告,画面是一个妇女骄傲地展现她丈夫的内衣用了那个洗衣粉洗之后多么的白,可见他们当时有些无聊,但uncomfortable并没有体现出来。答案为C。?

4.最后一段Fergus说:“You ought to know Craig by this time"。如果Craig说9:00到,那么他会在10:00后才出现。答案为D。?

Passage ?

1.全文说明了Techtalk cordless phone的相关情况,显然是广告词,而非信、报纸上的文章。答案为B。?

2.从全文看Techtalk只是一种更优良的无绳电话。答案为A。?

3.由最后一段内容可知你可以在商店买一部Techtalk试用一个月后,如果不满意,可以退回全部钱,故B正确。答案为B。?

4.根据生活常识可知,因广告词中经常有类似的话。答案为C。?

Passage

1.从四家招聘单位来看,只有电话号码为355-5743的单位招聘兼职秘书。答案为A。?

2.从第四栏中的“Excel skills,no legal exp req'd.”可以判断出正确选项。答案为C。?

3.仔细阅读可以看出,这几则招聘广告中都没有提到工资待遇问题。答案为C。)?

添加微信,快速了解2020年成人高考

推荐二维码

上一篇:2020年成人高考专升本《英语》模拟试题18

下一篇:2020年成人高考专升本《英语》模拟试题16

我来说两句

已有0条评论
中山大学成人高考培训班2

资讯排行

  • 热点
  • 推荐
  • 最新
  1. 1

    2020年成考报考时间以及注意事项

  2. 2

    成考专升本考上后还要读几年?

  3. 3

    2018年取消专升本

  4. 4

    2017年广州暨南大学有自主招生吗?

  5. 5

    2016年全国成人高校招生统一考试时间表

  6. 6

    2019年应该这样了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要读几年毕业?

  8. 8

    广东省2016年各类成人高校招生录取最低控制分数线

  9. 9

    2018年专升本改革

  10. 10

    广东省2015年各类成人高校招生录取最低控制分数线

2020年成人高考教材资料

快速链接

关于我们|收藏本站|历史版本|投诉建议|联系我们|帮助中心|手机版| 分享到:

Copyright © 2006-2020 广州成考网 广州成考网络科技有限公司 版权所有

未经gzck.com.cn 授权不得转载本站内所有资料 粤ICP备09002093号

广州市海珠区昌岗东路271号(广州市纺织服装研究所)六楼全层 电话:020-84451433

网上报警 安全联盟官网验证

粤公网安备 44010502000635号

教材购买
电话咨询

020-84451433